Oferim solutii pentru destinatii comerciale si industriale

La Lindab, suntem ghidati de o dorinta puternica de a aduce constant imbunatatiri si de a simplifica modul de a construi al clientilor nostri. Facem acest lucru dezvoltand produse, sisteme si solutii usor de utilizat, potrivite nevoilor clientilor nostri, eficiente energetic, avand ca avantaje cunostintele dobandite ca lider in domeniu, suportul tehnic, logistica si apropierea fata de clienti. Dorim sa simplificam totul – de la proiectare, comenzi, livrare, indeplinirea obiectivelor si instalare, la modul in care facem afaceri impreuna. Simplificand in fiecare stadiu al procesului de construire, contribuim de asemenea la cresterea eficientei energetice.

10 motive pentru care merita sa lucrezi cu Lindab

  1. Lindab iti ofera solutii complete pentru orice tip de proiect din sfera constructiilor metalice.
  2. Primesti consultanta in alegerea solutiei potrivite nevoii tale.
  3. Ai libertate de proiectare, indiferent de forma si dimensiunile constructiei.
  4. Furnizor unic Lindab – livrare la cheie a cladirii de care ai nevoie.
  5. Suntem preocupati sa te ajutam sa economisesti timp si bani.
  6. Avem grija ca proiectul tau sa se deruleze rapid.
  7. Stabilesti parteneriat cu o echipa experimentata si dinamica.
  8. Ai incluse servicii profesioniste de proiectare, management de proiect si executie.
  9. Primesti garantii pentru produse, solutii si sisteme.
  10. Avem experienta de peste 28 de ani in Romania si peste 63 de ani in lume

Cine este Lindab?

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile & industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit.

Grupul Lindab are puncte de lucru in 30 de tari si un numar aproximativ de 4500 de angajati. Lindab Romania a urmat un traseu ascendent, pornind ca mica afacere la Cluj in 1994 si ajungand sa fie in prezent o companie cu peste 100 de angajati, jucator important pe piata de constructii autohtona. Sediul local este in Stefanestii de Jos, Ilfov, insa cu acoperire geografica in fiecare judet al Romaniei, prin distributie optima a echipelor de vanzari.

Simplificam modul de a construi

Dezvoltam produse si solutii pentru constructii, ne preocupa mediul inconjurator, venim cu solutii complete, care indeplinesc cerintele privind confortul, simplitatea si eficienta energetica. Simplificam astfel modul de a construi al clientilor nostri.

Lindab, o companie cu viziune

Simplificarea este pasiunea noastra, confortul suprem este viziunea noastra. Viziunea noastra are o filozofie adanc inradacinata, care ne ghideaza in tot ceea ce facem. Credem cu tarie ca viziunea noastra genereaza solutii potrivite pentru provocarile cu care ne confruntam cu totii. Asumarea responsabilitatii si modul in care abordam provocarile sunt importante pentru noi, avand in vedere ca viziunea nu este numai despre a face viata mai usoara si mai confortabila clientilor nostri, ci este o chestiune de gandire din perspectiva globala.

Noi, la Lindab, incercam sa construim o lume mai buna.

Valori

ORIENTARE CATRE CLIENT

Consideram ca satisfacerea nevoilor clientilor nostri este cheia succesului nostru. Simplificarea modului de a construi si strategia de a oferi solutia potrivita la locul si momentul potrivit inseamna un castig de ambele parti. Atitudinea ne diferentiaza!

REALISM

Dezvoltam relatii de durata printr-o abordare simpla si demna de incredere. Luam decizii rapide si eficiente, evitand birocratia si dand dovada de flexibilitate. Suntem responsabili in consumarea tuturor resurselor companiei si avem rezultate concrete.

ORDINE SI BUN SIMT

Un om ordonat si care dovedeste bun simt face impresie buna intotdeauna. Dam dovada de disciplina in activitatile curente si suntem mandri ca facem parte din echipa Lindab. Fiecare dintre noi poate fi un exemplu de urmat!

Lindab. Profesionistii constructiilor tale